TámogaTáska – Környezetbarát táskák az adományosztásainkhoz

Közeleg a Tél – ezzel a névvel indít az Éjjeli Őrség országos adományosztási akciót novemberben. Elsősorban téli ruhaneműt szeretnénk osztani rászoruló családoknak szerte az országban, és amennyiben a beérkező adományok ezt lehetővé teszik, kiegészítjük tüzelővel, higiéniai termékekkel.

Az Éjjeli Őrség számára a környezet védelme is fontos feladat, ezért az adományainkat nem műanyag szatyrokban szeretnénk átadni. TámogaTáska a neve azoknak az 5 perc alatt elkészülő táskáknak, amikhez csak egy használt póló, egy olló és egy varrógép kell.

Ha te is szeretnéd segíteni az akciónkat azzal, hogy TámagaTáskákat varrsz, jelentkezz Edinánál az edina@ejjeliorseg.net e-mail címen vagy töltsd ki az alábbi online jelentkezési nyomtatványt.

Te is varrnál?

Igazán nem nagy ördöngősség. Ahogy a fenti videón is látszik, 5 perc alatt készen van. Az alábbi grafikán összefoglaltuk a lényegi lépéseket. Ha nekünk szeretnél segíteni, arra kérünk, hogy minél nagyobb méretű pólóból varrj TámogaTáskát, mert az adományosztáshoz nagy méretű táskákra lesz szükségünk.

hogyankeszul

!Segíts! Használt XXL vagy nagyobb méretű pólókat keresünk a TámogaTáskák készítéséhez. Ha tudsz ebben nekünk segíteni és vannak nélkülözhető, de még strapabíró pólóid ebben a méretben, keresd meg Edinát az edina@ejjeliorseg.net e-mail címen és egyeztess vele, mikor és hol tudja tőled átvenni.