Szeretettel

szeretettel

Mi nem értünk tüntetések szervezéséhez, szónoklatokhoz, az emberek feltüzeléséhez. Amihez viszont értünk, hogyan kell hatékonyan segíteni, ennek a logisztikáját volt időnk megtanulni az elmúlt 3 évben, amikor sokan közülünk a háború elől menekülőket segítették szerte Európában. Azt is tudjuk, hogy a leglelkesebb tüntetőnek is kell támogatás, ha fázik, szomjas vagy éhes. Mi azzal mutatjuk ki a szolidaritásunkat, hogy a kapott adományokból ingyen ellátjuk azokat, akik politikai harcot vívnak.

Sok pénzbeli támogatást kaptunk tőletek az elmúlt hetekben (ennek a részletes kimutatását és felhasználását az Átláthatóság menüpont alatt találjátok meg). De a kapott tárgyi adományok értéke még a pénzadományokét is meghaladja. Ezeket sajnos lehetetlen pontosan számszerűsíteni, mert sokan csak jönnek, és leraknak a standunkra pár doboz teafiltert vagy kockacukrot, hoznak vizet vagy otthonról néhány tálca süteményt, frissen kent szendvicset.

A tüntetések, blokádok folytatódnak, szükség lesz az Éjjeli Őrség önkénteseinek munkájára a továbbiakban is. Hogy az időjárás viszontagságaitól függetlenül tudjunk hatékonyan segíteni, és messziről is jól felismerhetőek legyünk azok számára, akik igénybe szeretnék venni a segítségünket, most egy sátorra és zászlóra is gyűjtünk.

Amíg az Éjjeli Őrség nyilvántartásba vételi eljárása nem fejeződik be (vajon miért ül rajta a bíróság október óta?), a Sirius Közösségépítő Szociális Szövetkezet gyűjti számunkra az adományokat az alábbi számlaszámon:

12011351-01601203-00100006 (Raiffeisen Bank, Budapest).
Vagy PayPal-on keresztül: posta@ejjeliorseg.net

Ha támogatnál, kérjük tüntesd fel a közlemény rovatban, hogy “teaosztás” vagy “Éjjeli Őrség”. Az adományod – a neved kezdőbetűjének feltüntetésével – egy héten belül látható lesz a weboldalunkon ITT.