Közlemény

“Kezdeményezzük az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságánál, hogy vegye napirendre az adóelkerülő migránspárti Soros-párt ügyét” – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Érdemes megnézni a hölgy teljes nyilatkozatát, amiből az tűnik ki, a főnökeitől csak azt az utasítást kapta: mondd jó sokszor, hogy “soros”, “adóelkerülő” és “migránspárti”, a többi nem lényeg.
Az Éjjeli Őrség még meg sem alakult, már Soros-párt. Sőt, már adóelkerülő. És természetesen migránspárti. A Fidesz kommunikációs gépezete az elmúlt hetekben rengeteg energiát fektetett abba, hogy megpróbálja lejáratni a még csak belengetett pártalapításunkat. Mitől tartanak? Hogy az Éjjeli Őrség kényelmetlen ellenfél, mert nem a Fidesz szatelitpártja leszünk? Mert nekünk még vannak elveink és nem vagyunk megvásárolhatóak?
A Fidesznek sok sikert kívánunk, ha egy lex Éjjeli Őrséggel próbálja megakadályozni, hogy magyar állampolgárok pártot alapítsanak. Mintha jelenleg ez lenne Magyarország legnagyobb problémája. A társadalom számára ez csak egy újabb jel, hogy a Fidesz-vezérelt parlament egy gittegylet szintjére süllyedt, amire a magyaroknak már nincs szüksége.