Hogyan csatlakozhatsz az Éjjeli Őrséghez?

Az Éjjeli Őrség jelenleg a bírósági nyilvántartásba vétel stádiumában van. Az alapító tagok 2018. szeptember 23-án tartották meg az Éjjeli Őrség alakuló ülését, ahol többek között elfogadásra került a szervezet Alapszabálya és megválasztásra kerültek a tisztségviselők.
Ha részt szeretnél venni az Éjjeli Őrség tevékenységeiben, erre több lehetőséged is van. Kérheted a felvételedet az Éjjeli Őrségbe rendes vagy pártoló tagként, vagy ha nem szeretnél tag lenni, lehetsz aktivistaként a segítőnk.

  • RENDES TAGKÉNT: Ha aktívan részt szeretnél venni az Éjjeli Őrség szakmai és politikai munkájában, döntéshozatali folyamataiban, töltsd ki tagfelvételi kérelmet és az ott megadott elérhetőségeiden megkeresünk a további teendőkkel.
  • PÁRTOLÓ TAGKÉNT: Ha nincs arra időd, hogy aktív tagja legyél az Éjjeli Őrségnek, de szeretnéd támogatni a szervezet fejlődését és sikerét, legyél a pártoló tagunk. Más szervezetekhez képest nálunk pártoló tagként is részt vehetsz a közgyűléseken, felszólalhatsz, elmondhatod a véleményed, javaslataid. Ha ezt szeretnéd, töltsd ki a pártoló tagokra vonatkozó tagfelvételi kérelmet és az ott megadott elérhetőségeiden megkeresünk a további teendőkkel.
  • AKTIVISTAKÉNT: Ha nem szeretnél tag lenni, de időnként a munkáddal önkéntesként segítenél bennünket, itt regisztrálhatsz és megadhatod a nevedet és e-mail címedet.