Bevándorláspártiak vagyunk?

bevandorlas-1

Azok, akik félelemből, gyűlöletből vagy tisztán hatalomvágyból (mint a Fidesz) bevándorlás-ellenes kampányt folytatnak, a magyar nép sírját ássák.

Először is: a magyar nép őstörténete nem más, mint egy sok ezer kilométeres vándorlás története. Ha ez rossz lenne, ma nem élnénk a Kárpát-medencében.

A magyar uralkodók évszázadokon keresztül tudatosan szervezték a bevándorlást a királyság területére. Ha katonák kellettek, harcos népeket telepítettek a végekre, ha földművelők, iparosok, akkor őket invitálták az országba. Háborúk, járványok után sokszor annyira lecsökkent az ország lakossága, hogy betelepítés nélkül működésképtelenné vált volna az állam.

Jöhettek északról, délről, keletről, nyugatról, lehettek keresztények, pogányok, zsidók, muszlimok – egyetlen feltétel volt: az ország gyarapodását kellett szolgálniuk.

Milyen alapon hirdeti egy gyökértelen narancs-párt, hogy a magyaroknak rossz a bevándorlás? Magyarország 1000 évnyi bevándorlás, népek keveredésének és együttműködésének eredménye. Mi jobban hiszünk 1000 év tapasztalataiban és bölcsességében, mint az ifjúkommunista-aztánliberális-majdkereszténydemokrata Orbánnak és korrupt követőinek.

A KSH legújabb adatai szerint az elmúlt egy évben ismét 25.000-rel többen haltak meg az országban, mint ahányan születtek. A tendencia most már 2 évtizede ez, fogy a magyar, az országból kivándorlókat nem is számítva. A népességfogyás hatásait már az élet minden területén érezzük. Nincs elég tanár, orvos, bolti eladó, építőipari szakmunkás és hosszan sorolhatnánk a listát. Mire vár a kormány? Egy Árpád-házi király ebben a helyzetben már rég körbenézett a világban, hogy ne romoljon tovább a lakosok ellátása és a gazdaság versenyképessége. Mi két dolgot kapunk a Fidesztől: riogatnak egy Soros nevű öregemberrel és a nyakunkba ültetik az újgazdag oligarcháikat.

Nem ész nélküli megoldások kellenek. Nem azt mondja az Éjjeli Őrség, hogy mindenkit be kell fogadni, aki az országba akar jönni. Habár ez a veszély mostanában nem is igazán fenyeget bennünket, mert legfeljebb átutazóink és kivándorlóink vannak, no meg Rogán pénzért befogadott nemzetközi bűnözői.

De itt az ideje, hogy tartós népességfogyás esetére is legyen túlélési koncepciónk, és ne arra az elmés fideszes felhívásra épüljön az ország sorsa, hogy “magyar nők, szüljetek”.