KözleményÉjjeli Őrség - Tervezők

Az augusztus 20-i zászlóbontás alkalmával szándékosan csak azokat az irányelveket és eszmei alapokat fogalmaztuk meg, amikre fel akarjuk építeni az Éjjeli Őrséget.
Ezeket az alapokat azonban a következő hetekben szeretnénk tovább finomítani és részletesen kidolgozni, mindazokkal, akik erre elhivatottságot éreznek. Ezzel a céllal hoztuk létre a Tervezők csoportot.
Ha van időd és energiád arra, hogy heti néhány órát rászánj erre az egyeztetési folyamatra, ha az oldalon leírt irányelvek gondolatokat ébresztettek benned, csatlakozz a csoporthoz és oszd meg őket velünk.
Akkor is szeretettel várunk, ha bármilyen gyakorlatias ötleted, felajánlásod van, amivel segíteni tudnád a szervezet struktúráinak kialakulását és megerősödését.
A részvétel a csoport munkájában nem jelent semmiféle elkötelezettséget. Nem jelenti azt sem, hogy a későbbiekben csatlakoznod kell az Éjjeli Őrséghez tagként vagy más formában. Addig segítesz bennünket a gondolataiddal, amíg erre elhivatottságot érzel, a csoportból tehát bármikor indoklás nélkül ki is léphetsz.
Ha csatlakozni szeretnél, jelentkezz az Éjjeli Őrség Tervezők facebook csoportjába.
Megértésedet kérjük azzal kapcsolatban, hogy a jelentkezőkkel először szeretnénk röviden online elbeszélgetni, elkerülendő, hogy olyanok is beépüljenek a csoportba, akik nem jó szándékból figyelik a tevékenységeinket.